Budinca de orez cu mere

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 10 Noi 2014 | 13445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 mere
  • 3 oua
  • 200 gr orez fiert
  • 1 zahar vanilat
  • scortisoara-2 lg.
  • unt ptr. uns forma
  • 150 gr zahar
  • pesmet ptr. forma
  • ornat:nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu mere:

Orezul il punem la fiert in apa cu putina sare,cand a fiert il lasam la scurs.Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul.Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat,orezul si 2 lg. de scortisoara.

Adaugam merele rase si albusurile batute spuma si omogenizam compozitia. Ungem o forma cu unt si tapetam cu pesmet,turnam compozitia si da-m la cuptor la 180 de grade pana se rumeneste.Ornam cu nuca de cocos.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez